Organisering av brollop zamosc

Planerar ett bröllopFör alla anställda är bröllopsdagen en stark upplevelse. Det beror inte heller på om vi gifter oss med intellekt eller är vår största dröm då. Jag drömde om detta ögonblick från min barndom. Jag stannade. Min fästman fästman föreslog mig bakåt. Vi har börjat förberedelserna för denna allvarliga händelse. Hallen, klänningen, kostym är de perfekta tankarna vi tänkte på. De beslutade inte varje stort bröllop, så rummet hittades relativt snabbt. Om jag letar efter en kvinna för en klänning beställde jag den helt enkelt. Jag visste vad jag ville från traditionellt, så jag försökte inte ens leta efter en i branschen, gick bara till klädmakaren. Vad gäller dräkten störde den framtida gästen inte alls. Han skulle ha velat bära sin nuvarande kostym, för han kände det i det som säkert. Tillskotten gick också snabbt.

Val av vigselringarDet finns fortfarande ett val av vigselringar. Vi båda gillar ljusa och moderna saker. Enligt kontraktet med de nuvarande vigselringarna krävde de att de skulle vara kvar på det moderna språket. Vi trodde att det skapar en kombination av vitt och rött guld. Vi såg lite ut men lyckades hitta nästan perfekt. Innan de kunde hämta, erbjöd de oss tillfälliga ringar i salongen under tiden för förlovningen.

Tillfälliga ringarDetta kan också vara en ny popularitet för att få fingrarna att vänja sig till nya smycken. Det fick mig att skratta lite, men senare insåg jag att om det skulle bli en annan ring för mig så skulle det vara en stor nyhet för min fästman. Trots allt, vilken kille vill ha medicin på tårna? De gillar inte att ringas. Vi gick med på detta tillvägagångssätt och bär tappert i dessa ringar. Min framtida make skulle flyga och ropa med den här cirkeln för allt jag kan. Särskilt om glasögon. Och så för en halvliter öl. Jag måste dock erkänna att han bar det med stolthet. Och mina vänner rekommenderade varandra. Det fanns också konstiga situationer. Vissa trodde att vi redan gifte oss och inte informerade dem om det. En moster blev särskilt förolämpad och det var inte lätt att övertyga henne om att de inte heller var de rätta ringarna. Hon sa att världen var galen och att den inte skulle fungera i det sista galen. Men hon lovade att hon skulle komma till ett riktigt bröllop. I landet har vi fått rätt ringar från juveleraren. De var framgångsrika. Precis vad vi beställde. De kunde snabbt inte vänta med att bilda dem officiellt.

https://erozon-m24.eu/se/

ceremoniOch som ett resultat kom denna extraordinära dag. Vädret var bra, solen sken, vilket förmodligen är ett bra tecken för gropen. Jag har inga vidskepelser, bara den här jag gillade särskilt. Kyrkan var väl och smakfullt inredda, vilket var värdet för min syster och syster. De var verkligen gjorda för uppgiften. Vi är festligt klädda, massor av gäster. Prästen tröstade oss. De viktigaste orden sades: Ja. De var nu man och hustru. De var mycket nöjda. Nu är det dags för kul. Det var ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till det hyrda rummet, serverade en gallamiddag. Orkestern hade tidigare spelat för chop. Dans och spel hade ingen effekt. Vi var alla fram till gryningen. Det var faktiskt en bra dag då.