Modellering av torrt har

Min syster älskar särskilt att leka med håret, du kan slå henne, kamma henne och göra det. Hon är också inblandad i detta, som vill göra hela utseendet perfekt, kan man förbättra en flätad sex gånger, ibland sticka hårbågar på den eller sätta in en manschett. Han längtar på skolprestationer och slutar med dem. Hennes enda roll som drottningen av mischief är dessutom roligt och kräver en perfekt frisyr och outfit. I början sprang Mama ett dussin flätor med bågar kopplade till dem. Då sa den här vackra elvaåringen nej nej, inte en gång. Jag skulle se bättre ut på platser ... och det började. Tiden för att filma också deras modellering. Hon såg fantastiskt ut som en riktig prinsessa. Först när hon stannade med prinsessorna bytte hon sig ganska snabbt. För att inte tala om det sista, har det gått mer än två timmar sedan installationen började. Oväntat ... förändrade helt visionen, och i hennes tal var det länge så mycket. "Jag tycker inte om det, jag påminner mig inte om en aristokrat, som är mycket hennes underordnad". Hon uppfann en ny frisyr, pinnat hår i form av en fylld coca. Eftersom vi, som jag skrev tidigare, förstås redan har förmåga att böja sitt hår, varför det gick särskilt bra. Hennes mamma, på min egen sida, gjordes dessutom på tjugo minuter.

Hårnålar för tjejer