Kamma ditt har hjalper

Min kusin älskar att leka med hår, du kan slå henne i timmar, och till och med göra dem. Hon är också inblandad i detta, att om hon vill att allt ska se perfekt kan hon göra en flätad ett dussin gånger, sätta hårbågar på dem eller klämma fast dem. Han värderar högt skolföreställningar och utför dem. Hennes enda roll som Princess Joker var också kul och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. I början vävde min mamma lite flätor med band som var fästade på dem. Då sa den här vackra elvaåringen nej nej, och än en gång inte. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår ... och det började. En halvtimme filmning och modellering. Hon såg vacker ut som den enda drottningen. Först när hon går med de bortskämda tjejerna kommer hon att ändra sitt sinne ganska snabbt. Inte döma med den sista, det var nästan två timmar från början av sammansättningen. Oväntat ... hon ändrade helt sinne, men i sitt tal var det inte mycket mer än det "nej det tycker jag inte om, eftersom jag inte minns prinsessan, högst hennes flicka." Hon uppfann en ny frisyr, fastgjorde hennes hår på frågorna av en fylld coca. Eftersom vi redan har erfarenhet av att bygga håret och den sista samtidigt som det gick extremt smidigt. Hennes mamma, å andra sidan, mig själv från en annan och i tjugo minuter var villig.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp